Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ ως επίσημο χρυσό κέντρο προετοιμασίας Cambridge, σας προσκαλούν τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ., σε μια ενημέρωση για τις εξετάσεις Γλωσσομάθειας Cambridge από την κυρία Ιωάννα Σιάσιου, Cambridge Learning and Assessment Consultant.

Στη συνάντηση θα παρουσιαστούν οι εξετάσεις Cambridge όλων των επιπέδων και θα λυθούν όλες οι απορίες των συμμετεχόντων:

·         Γιατί να επιλέξω τις εξετάσεις του Cambridge; Πώς μπορούν να βοηθήσουν το παιδί μου να μάθει καλά Αγγλικά;

·         Ποια τα οφέλη για το παιδί μου από την απόκτηση ενός πιστοποιητικού από το Cambridge; Πόσο θα επηρεάσει τις ευκαιρίες που θα έχει σε σπουδές και απασχόληση;

·         Ποιες εξετάσεις υπάρχουν και ποια είναι η καταλληλότερη για το παιδί μου;

Υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με τη δυσκολία των εξετάσεων τα τελευταία χρόνια. Όμως, οι αλήθειες δεν κρύβονται! Το Cambridge είναι ένας από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους φορείς πιστοποίησης με αναγνώριση σε όλο τον κόσμο. Μεγάλο ποσοστό των μαθητών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ επιλέγουν τις εξετάσεις γλωσσομάθειας του συγκεκριμένου φορέα με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Τα τελευταία χρόνια το 80% των μαθητών που παίρνουν μέρος στις εξετάσεις πετυχαίνουν και μάλιστα με βαθμολογία Α & Β. Ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό που οφείλεται στην πολύ καλή προετοιμασία, την πετυχημένη μεθοδολογία, αλλά και το άρτιο υλικό που χρησιμοποιείται.

Για την καλύτερη οργάνωση του σεμιναρίου παρακαλώ καλέστε άμεσα στη γραμματεία για να κλείσετε θέση. Εάν υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον το σεμινάριο θα επαναληφθεί.

Σας περιμένουμε!!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2394020040.

Recommended Posts