Skip to content

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και ευχάριστος τρόπος διδασκαλίας.

Ευχάριστος τρόπος διδασκαλίας

Οι μαθητές μας μαθαίνουν αγγλικά με τον πιο ευχάριστο τρόπο διδασκαλίας χωρίς ορθογραφία και αντιγραφή. Οι καθηγητές μας ακολουθούν ένα πετυχημένο σύστημα εκμάθησης που περιλαμβάνει βιωματικές εμπειρίες, τεχνολογικά μέσα, θεατρικά και παιχνίδια, με σκοπό να κάνουν την εκπαιδευτική διαδικασία όσο πιο εύκολη και διασκεδαστική γίνεται.

Επιπλέον, στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ δίνουμε τεράστια σημασία στις πραγματικές ανάγκες των μαθητών, προσφέροντας εξατομικευμένα προγράμματα διδασκαλίας.

Αρχικά, δημιουργούμε το μαθησιακό προφίλ των σπουδαστών, και στη συνέχεια, οι καθηγητές μας έχοντας γνώση για το μαθησιακό χάρτη της τάξης, προσαρμόζουν τη διδασκαλία τους ανάλογα. Ως αποτέλεσμα, οι μαθητές απολαμβάνουν περισσότερο το μάθημα και εξελίσσονται πιο γρήγορα.

didaskalia
aksiologhsh

Αξιολόγηση Καθηγητών

Στο φροντιστήριό μας πιστεύουμε ότι η συνεχής ενημέρωση, η εκπαίδευση και η αξιολόγηση των καθηγητών είναι ζωτικής σημασίας για την ορθή λειτουργία και τη σταθερή ποιότητα της δουλειάς μας.

Για το λόγο αυτό, πραγματοποιούμε συχνά σεμινάρια προσωπικού, οργανώνουμε εβδομαδιαίες συσκέψεις, εποπτεύουμε τα πλάνα μαθημάτων και επιβλέπουμε τους καθηγητές μας, τόσο με εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς αξιολογητές.

Θεωρούμε ότι η αξιολόγηση μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι, καθώς μετά από κάθε έλεγχο ακολουθούν συζητήσεις και συμβουλές για πιθανούς τρόπους βελτίωσης.

Σύγχρονα τεχνολογικά μέσα

Όλες οι αίθουσές μας είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, όπως διαδραστικούς πίνακες, προτζέκτορες, συστήματα αυτόματης απόκρισης, internet κ.ά. Επιπλέον, οι μαθητές μας διαθέτουν ebook και προσωπικό κωδικό πρόσβασης για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα.

Εκεί, οι καθηγητές, μετά το τέλος του μαθήματος στέλνουν το homework (καθήκοντα για το σπίτι) στον προσωπικό λογαριασμό του κάθε μαθητή, ενώ παράλληλα, ενημερώνουν και τον κάθε γονέα με προσωπικό μήνυμα σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή αλλαγή.

Σύστημα e-learning

Τι είναι το clubEFL;

Το clubEFL είναι μια ιστοσελίδα στο Internet που μπορείς να την επισκέπτεσαι με τον κωδικό του φροντιστηρίου σου και να έχεις πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, από όπου και αν βρίσκεσαι, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσεις ή να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα.

Αίθουσα Υπολογιστών

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ υπάρχει ξεχωριστή αίθουσα υπολογιστών, ώστε καθηγητές και μαθητές να μπορούν να τη χρησιμοποιούν όποτε τη χρειάζονται.

Πιο συγκεκριμένα, η πόρτα του Computer Room είναι πάντα ανοιχτή για όλους, αλλά οι μαθητές την επισκέπτονται υποχρεωτικά πριν από κάθε μάθημα για να κάνουν επανάληψη της ύλης.

bibliothiki

Δανειστική Βιβλιοθήκη

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης διαθέτει δανειστική βιβλιοθήκη, παρέχοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να εξασκούν και να διευρύνουν τις γνώσεις τους, τόσο στην αγγλική γλώσσα, όσο και στη λογοτεχνία.

Θεωρούμε χρέος μας να μπορέσουμε να τους προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια, για αυτό το λόγο, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς μπορούν να δανειστούν όσα βιβλία επιθυμούν.

Η βιβλιοθήκη είναι οργανωμένη ανά επίπεδο, ώστε να διευκολύνονται οι μαθητές και οι μαθήτριες στην αναζήτηση των βιβλίων.

Πλατφόρμα clubEFL

Σχεδιασμένη για να την μάθεις εύκολα.

Και οι δυνατότητες δεν έχουν τέλος!

Συμμέτοχες Και Βραβεύσεις Σε Διαγωνισμούς

Οι μαθητές μας παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς και βραβεύονται τόσο για την επίδοσή τους στις εξετάσεις, όσο και για τις συμμετοχές τους σε πανελλαδικούς ή παγκόσμιους διαγωνισμούς.

Εκδηλώσεις – εκδρομές

Ετοιμάζουμε γιορτές και δραστηριότητες που δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές μας να μάθουν για γιορτές και έθιμα άλλων χωρών, να βιώσουν εμπειρίες σαν να ζούσαν στο εξωτερικό, αλλά και να ευαισθητοποιηθούν με θέματα που αφορούν τον κόσμο και την εποχή μας.

Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εκδρομές στο εξωτερικό, να μένουν σε κολλέγια και να παρακολουθούν μαθήματα με συμμαθητές από όλο τον κόσμο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2022 – 23

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2022 – 23

C2 PROFICIENCY CAMBRIDGE CPE Μιχάλης Σ.       Αλέξανδρος Κ.Νικόλαος Μ.     C2 IESOL Language Cert Manmak S.Ευάγγελος Κ.Λάζαρος Π.Στυλιανή Τ.Κωνσταντίνος Δ.Ελένη…
ECDL Επιτυχίες

ECDL Επιτυχίες

Στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Ζαχαρία προσφέρονται μαθήματα Πληροφορικής που οδηγούν σε πιστοποίηση αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ. Το εξειδικευμένο προσωπικό…
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2021-22

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2021-22

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2021-22 Το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ συγχαίρει τους μαθητές του για τα 175 πιστοποιητικά γλωσσομάθειας που απέκτησαν το…

Φόρμα επικοινωνίας