Το Εκπαιδευτήριο ΖΑΧΑΡΙΑ είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια για τις διακρίσεις που πετυχαίνουν οι μαθητές και μαθήτριές του, τόσο σε εξετάσεις Γλωσσομάθειας παγκόσμιας αναγνώρισης και αξιοπιστίας, όσο και σε Παγκόσμιους και Πανελλήνιους Διαγωνισμούς. Ακόμη και φέτος που το μεγαλύτερο μέρος της σχολικής χρονιάς ήταν στην περίοδο της καραντίνας, δε σταμάτησε αυτή η παράδοση.

Τρεις καινούριες διακρίσεις ήρθαν να προστεθούν στη συλλογή του Εκπαιδευτηρίου πριν από λίγες μέρες.

Συγχαρητήρια για τη διάκριση του μαθητή Αλέξανδρου Κ. στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Αγγλικών Kangaroo Global Linguistics. Είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που μαθητές του Εκπαιδευτηρίου ΖΑΧΑΡΙΑ διακρίνονται στο συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Επίσης, φέτος, τα παιδιά πήραν μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ‘’The Study Rooms Young Writers Contest” που διοργανώθηκε από το Study Rooms και την Fiction Express. Τα παιδιά διάβασαν ένα βιβλίο στα αγγλικά και ξαναέγραψαν το τέλος με ένα διαφορετικό τρόπο. Υπήρχαν 3 κατηγορίες σύμφωνα με την ηλικία και το επίπεδο των αγγλικών των συμμετεχόντων και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις δυόμιση χιλιάδες.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, αλλά ιδιαίτερα στη μαθήτρια Ελένη Κ. για την πρώτη θέση στην Ελλάδα στο τρίτο επίπεδο και στη μαθήτρια Μαρία-Άννα Δ. για την τρίτη θέση στην Ελλάδα στο δεύτερο επίπεδο.

Οι μαθήτριες κέρδισαν από μία δωροεπιταγή και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Παρασκευή 28 Μάη σε μία online συνάντηση τον Damian Harvey, το συγγραφέα του διαγωνιστικού βιβλίου για το 2ο επίπεδο ”The Thought Snatcher“. Οι νικητές και νικήτριες του διαγωνισμού μοιράστηκαν μαζί του την εμπειρία της συγγραφής και άντλησαν ενέργεια και έμπνευση για να συνεχίσουν να διαβάζουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο ή να δημιουργούν τα δικά τους έργα!

Recommended Posts