Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ ως επίσημο κέντρο προετοιμασίας Cambridge με Silver πιστοποίηση, σας προσκαλεί σε μια ενημέρωση για τις εξετάσεις Γλωσσομάθειας Cambridge από την κα Ι. Σιάσιου, ELT Consultant, εκπρόσωπο του Cambridge Assessment, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στις 19.30.

Στη συνάντηση θα παρουσιαστούν οι εξετάσεις Cambridge όλων των επιπέδων και θα λυθούν όλες οι απορίες των συμμετεχόντων.

Υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με τη δυσκολία των εξετάσεων τα τελευταία χρόνια. Όμως, οι αλήθειες δεν κρύβονται! Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους φορείς πιστοποίησης με αναγνώριση σε όλο τον κόσμο. Μεγάλο ποσοστό των μαθητών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΑ επιλέγουν τις εξετάσεις γλωσσομάθειας του συγκεκριμένου φορέα με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Τα τελευταία χρόνια το 80% των μαθητών που παίρνουν μέρος στις εξετάσεις παίρνουν Α & Β. Ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό που οφείλεται στην πολύ καλή προετοιμασία, την πετυχημένη μεθοδολογία, αλλά και το άρτιο υλικό που χρησιμοποιείται.

Το ίδιο έγινε και στις εξετάσεις του Ιουνίου 2020. Αν και η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη λόγω της πανδημίας, τα Εκπαιδευτήρια ΖΑΧΑΡΙΑ, έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στη διαδικτυακή εκπαίδευση, κατάφεραν να κρατήσουν ψηλά για μια ακόμη χρονιά τις επιδόσεις των μαθητών τους.

Η ενημέρωση φέτος λόγω Covid-19 θα γίνει διαδικτυακά και είναι ανοιχτή σε όλους.

Παρακαλώ καλέστε στη γραμματεία για να σας αποσταλεί ο σύνδεσμος. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2394020040.

Recommended Posts